查看: 13972|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新團啊喂!]AcE* 團員名單及其他事項

本團係最近先成立既新團,希望各位多多支持!!!同埋如果有心想入團既人士,見到團員名單咁少人,唔緊要咖!新團係少人咖啦,放心啦,將來唔駛好耐就會有好多人入團,當然唔會係一d noob啦

即刻轉入重要內容!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

本團團名: AcE*

團長:AcE* L4zy

副團長:AcE* k4h0

團員:AcE* F4k2=]

AcE* rayz

AcE* P4tz

AcE* B4tM4n

AcE* F1zz`               

AcE*`-    aRFuNg;D

AcE* x Ja4aN

超有誠意招收steam人士或pro 人士,有意想入團既人士請在此填下[申請入團]既回復或加本團msn(下面有聯絡方法)亦可加本人steam id 以作查詢 : tony2817

申請條件如下:
1 : 有steam或有實力既(無steam既話,只要有實力都得)
2 : 有misc
3 : 識得用vent(唔識可以教你)
4 : 不用外掛
5 : 不隨便同人發生罵戰等等
6 : 加入本團後需add 團m群
7 : 長期上線
--------------------------------------------------------
加入本團名稱後格式 : AcE* your name
CS name:
入團後的名稱:
最勁咩槍:

msn:
年齡:
識得打mix or match?:

(如上題識打請答)打過幾多次match?:
steam id(如沒有可忽略):

----------------------------------------
入團方面,要由團中某位人士test,方可入團

本團更加想團中人士有steam,冇steam者會鼓勵佢地買
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
本團更設有團server
場名為ACE團Server.. 含有PUB場 BM場 暗黑破壞神 仲有 極限捉迷藏

暗黑伺服器ip : hkace.no-ip.org:27015

BM伺服器ip : hkace.no-ip.org:27016
Gun pub 伺服器ip :hkace.no-ip.org:27017

捉迷藏伺服器ip :hkace.no-ip.org:27018

我地多數會係VLAN01出沒 星期6同星期日為開場時間... (請放心,可以用ip連入server,如有問題可問在場既admin,server亦禁止一d小學生亂misc,有外掛者亦會ban,當然啦,唔會隨隨便便咁ban人既,我地唔同於其他vlan人士!)

另外,希望再招收多個 開server人士
希望可以俱備以下條件
1 ; non-steam或steam都可入
2 ; admin等等,要由本團親自挑選
3 ; 非vlan等等平台,要由真ip連入
4 ; 唔lag,可以容納24人或以上,32當然最好
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
另外,本團團長已經開左一個post去教唔識玩捉迷藏既人玩,歡迎大家去睇睇,俾下意見
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=25&page=1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

申請友團:
如有團希望同我地作友團,請填寫下面表格
當然,我地希望有團可以同我地作為友團,打友誼match

申請表格:
貴團名稱:
團長cs名稱:
團長msn:
有冇團網(如有,團網係咩):
m群:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
聯絡我們: group296676@msnzone.cn     -   AcE團m群
                  group223909@msnzone.cn   -   極限捉迷藏m群

多謝!

回復

加入本團名稱後格式 : AcE* aL
CS name:aL
入團後的名稱:AcE* aL
最勁咩槍:m4 ak
msn:peter_5k_22@hotmail.com
年齡:16
識得打mix or match?:YES
(如上題識打請答)打過幾多次match?:唔記得
回復 支持 反對

其實呢 你有一句已經有誹謗成份

當然啦,唔會隨隨便便咁ban人既,我地唔同於其他vlan人士!)
回復 支持 反對

仲收唔收人?
回復 支持 反對

支持AcE*團!!
回復 支持 反對

仲收唔收人?
redblue123 發表於 7-2-2011 16:28

收,請add msn
回復 支持 反對

加入本團名稱後格式 : AcE* Kyl[E]Wow~~~
CS name:Kyl[E]Wow~~~W||!
入團後的名稱:AcE* Kyl[E]Wow~~~
最勁咩槍:awp / m4 /ak / glock /usp/desert /.....
msn:ksharpsam@yahoo.com
年齡:14
識得打mix or match?:識打
(如上題識打請答)打過幾多次match?:7x
steam id(如沒有可忽略):kenstevenj
回復 支持 反對