查看: 14847|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推廣]TdServer 伺服器 "主打:越獄服 JailBreak

TdServer論壇:www.TdServer.co.cc

[TDServer.co.cc] 伺服器 #01 (越獄|JailBreak)
                 uws.yi.org:27021
[TDServer.co.cc] 伺服器 #02 (HK|CSDM)
                 uws.yi.org:27026
[TDServer.co.cc] 伺服器 #03 (FUN|SURF)
                 uws.yi.org:27023
[TDServer.co.cc] 伺服器 #04 (HK|KZ)
                 uws.yi.org:27024
[TDServer.co.cc] 伺服器 #05 (BaseBuilder|建造基地)
                 uws.yi.org:27027
[TDServer.co.cc] 伺服器 #06 (槍戰|1000FPS)
                 uws.yi.org:27029
[TDServer.co.cc] 伺服器 #07 (使命召喚-現代戰爭)
                 uws.yi.org:27028
[TDServer.co.cc] 伺服器 #08 (過關斬將|DeathRun)
                 uws.yi.org:27031
[TDServer.co.cc] 伺服器 #10 (生化逃離)
                 uws.yi.org:27033
[TDServer.co.cc] 伺服器 #11 (二號|越獄)
                 uws.yi.org:27022

請大家多多支持
回復

個場主今日無啦啦炸我ser囉
搞到D人走曬,以後咪再炸ser,如果唔係後果自負:lol
回復 支持 反對

個場主今日無啦啦炸我ser囉
搞到D人走曬,以後咪再炸ser,如果唔係後果自負 ...
hok5846 發表於 5-3-2011 17:47

證據何在?明顯自己ser無人就走泥唱人地server :lol
回復 支持 反對

回復 3# 811888#4

我ser冇人?27個人比你地個場主炸到得返12個呀
我有好多FD都可以做證
回復 支持 反對

有冇圖片證據? 27人得返12人何以得知我炸?

我好似唔識你d fd
你可以用其他野同佢講好哂d野
之後夾埋屈人都得架啦
家人朋友做證據=作廢
回復 支持 反對

個ser租嫁,點會有圖片呀
係你個FD話比我知有人炸我ser,仲話係TD場主tim
咁D玩家呢,有好多人係到玩緊,佢地都可以做證
成日得閒無聊炸一炸,仲要係用ddos
放租果個人唔報警算你好彩
回復 支持 反對

個ser租嫁,點會有圖片呀
係你個FD話比我知有人炸我ser,仲話係TD場主tim
咁D玩家呢,有好多人係到玩緊,佢地都 ...
hok5846 發表於 6-3-2011 22:55

果個應該係啱啱比我del左admin既傻仔
而家泥報仇就唱衰我個ser,話我炸ser
回復 支持 反對

回復 7# 811888#4

好似係你ser冇人走來炸我ser喎,好彩今日D玩家醒目,知道係比人炸ser,唔係個ser本身lag
我鬼知你收埋D傻仔admin,你收admin之前冇諗過佢係咪on9嫁?唔好成日作埋D屎橋出來
係你個FD話你bb1000m炸我ser,之後即刻個個人幾百ping,搞到得返12個先唔炸
順便宣傳下個IP : 59.148.88.8:27018<------你有冇炸過,自己心知肚明
回復 支持 反對

回復  811888#4

好似係你ser冇人走來炸我ser喎,好彩今日D玩家醒目,知道係比人炸ser,唔係個ser本身lag
我 ...
hok5846 發表於 6-3-2011 23:53

我ser冇人? 我個jb ser成日32人
我就肯定無炸過,
我覺得係你唔抵得我個jail ser多人先係度9up
用bb1000就要炸你個87 ser,你算老幾?真好笑
你冇真憑實據就係到亂吠,可恥
回復 支持 反對

我個ser一樣好高人氣,依家12點一樣仲有人玩緊
唔係你炸ser,洗鬼係到開post咩
真憑實據點攞呀?放租個人都未安裝ddos監控
除非叫警察來啦,以後咪再炸ser