打印 上一主題 下一主題
收起左側

心痛,終於明白點解朋友繼續放棄CS

3xtreme.Ts team 團長、ADMIN

本人係2011年6月2號夜晚9點首次入你地SER玩,本來好開心,終於搵到個SER,唔太LAG又正常,人流都不錯,可惜玩左半個鐘,竟然被BAN了......原因:透視外掛,小弟問心無愧玩CS以來未試到使用任何外掛程式,我相信如果有人無啦啦比人咁BAN法,一定好嬲好燥底,但係我真係想繼續玩呢個SER,呢個係我唯一一個同真人玩既SER,本時因無SER玩都係同FD挑下機或打下電腦,真係好苦惱,終於搵到呢個SER玩下啦,又得到咁既對待。於是我就上左佢地既伺服服宣傳區,同佢地講下我無使用任何外掛程式,可唔可以幫我跟進下。

以下係本人係宣傳區請求佢地跟進既文字,問心,態度良好:

3xtreme.Ts team 既團長、admin
2011年6月2號夜晚9點至9點半左右,我入左你地既正常槍服玩,正當玩得開心之時..比admin ban左 原因 :透視,但本人無用過任何外掛程式,直到今朝9點,我仍然入唔到你地既正常槍服,希望你地可以跟進一下,可以解左ban去,你地ser應該有裝防外掛,我唔知你地係2.幾定3. 幾版本,我都開過ser,正常既外掛都防到,不論透視定自描,ban我既admin你靠肉眼睇外掛係好,但我真心入去玩,玩左陣就比你地ban左,真係有小小失望,靠肉眼睇外掛係好,但係都係最易出錯,我有人証證明我無用任何外掛程式入去你地ser玩,m群加左你地架啦,希望你地可以回覆下我啦。唔該3xtreme.Ts team 既團長、admin。 本人cs名:Mr.KIT`
希望你地可以解左BAN去啦 而家場又少玩家又少,我只係搵到你地一個SER玩,仲只係玩左半個鐘,雖然你地可能覺得少左一個玩家無咩所謂,但係一個真心玩你地SER既玩家,得到咁既對待係好失望,請3xtreme.Ts team 跟進一下我這個個案啦。唔該!

好啦等左一日,終於有答覆,呢句說話真係好心痛:

其實都唔使跟進.....有d野好明顯V__V

3xtreme.Ts︱N-S+Steam團長、ADMIN、各組員,我剩係想問小小野,肉眼睇外掛,你地有幾多經驗?肉眼睇,無錯你係一個好ADMIN,但係處理不善,你更加係一個最低劣既ADMIN,我都開過SER,要用到BAN人呢個決定,我真係未試過,如果你覺得我用外掛大可以警告我或者KICK走我,我玩左半個鐘,你用肉眼睇左幾耐呀?沒任何警告之下BAN左我永久......你地3xtreme.Ts︱N-S+Steam有咁既人才,真係好難得,今日終於要黎到抱怨區,因為我真係好心痛,有禮貌請求你地幫幫手跟進,如果我有用外掛入去玩,我唔洗同你解釋咁多啦,我講到明有人証證明我清白,你都要講到話 有D野好明顯V_V <---仲要咁輕挑,不過點都好啦 決定權係你到.我只係想講 咁次係你地出錯 。 仲有 如果你玩cs係抱著咁既心態 殺到你 或 比你強 就ban / kick 。 咁樣你係唔會進步.只係原地踏步 。 多謝你既回覆 而家既CS真係令我好心痛 。

唉......3xtreme.Ts︱N-S+Steam!
回復

我都岩岩比人ban左-.-
自問吾勁...
平時入e個ser玩都殺多過死-.-
岩岩死多過殺都要比人ban
名:A
回復 支持 反對

開外掛都要警告?_? 天大笑話..
樓主講到開外掛好似小學冇做功課一樣...給人警告就算了吧..
樓主思想是否出現了問題??
開外掛要警告先走?_?  可能3XT團可能真係BAN錯你..
佢既回覆可能輕浮...
但係我覺得樓主既思想有點幼稚
開外掛根本到考試作弊冇分別..你考試作弊給老師捉到...
老師是否警告你叫你收埋D貓紙而唔捉你?_?
我唔知你有冇開外掛(你話你冇..我暫且信你)

本人並不是3XTREME 團既團員..本人只是抒發己見~~
回復 支持 反對

你會唔會有小小偏激左呢?警告可以係kick或ban一日,但係佢一ban就ban左我永久.. 暫且信住我先 <---- 唔洗 我話你知,我無用過外掛程式,你用小學生做例子,其實好唔貼切 就算係錯都會比個機會佢重新黎過呀 唔洗一下就ban死你呀化?何況我被天才admin亂ban 你覺得我諗野有問題 都係你個人諗法 我唯有接受啦 。都好多謝你意見 希望你明白 錯既係佢地
回復 支持 反對

用下你個腦諗野啦
你比個錯既IP人仲好意思上黎發表言論...
讀好ICT先好上黎講IP啦哥哥=]
回復 支持 反對

開外掛都要警告?_? 天大笑話..
樓主講到開外掛好似小學冇做功課一樣...給人警告就算了吧..
樓主思想是否出 ...
頭射者 發表於 5-6-2011 22:35

你思想更出現問題..他全文的重點是當ADMIN以為人家用外掛,應該用不同途徑取得確定才好BAN. 他只是用錯例子
回復 支持 反對

我都被人ban左無啦啦被人ban
我只係蹲射就被人當外掛係某死鬥服
回復 支持 反對

雞ser...吾少fd都比佢地d admin ban左...
冇計啦,吾可以勁過d admin嫁,會比人ban  
香港cs靠佢地嫁啦~~
樓主睇開d,吾一定要打pub ser姐~  
一日打返兩三場mix都吾錯
樓上班雞團既雞友收皮啦~連人地想講乜都未知
回復 支持 反對

呢尐低B ser真係鬼唔望渠快尐卑人炸ser 炸到渠嘔血!
回復 支持 反對

回復 9# goodj111

你識唔識先- - 教我啦=]
回復 支持 反對