查看: 1814|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

本人將開懷舊監獄伺服

懷舊監獄伺服器
本伺服器ip :183.178.184.71
----------------
本人開伺服器 發現很多伺服器實在令到好多有麥克風也不想做CT
很多作反囚犯  因此本人 從0開始 令到各玩家享受以前監獄好玩
另外 見到有admin 有人9kill而不去做野 本伺服admin絕對公平去執法
任何
本伺服 新開 都會公開招2名管理員 違持本伺服 公平
及招 插件及技術人員 有意請pm

開放時間 暫定時間 9點左右am  -  1點左右 am,

以下是新規則 令各位更好玩  
囚犯 守則
- 必須聽從 simon 指令 (假若simon 爆咪 admin將會提醒 沒有改善會即時處死)
- 作反日期0字尾 2字尾 6字尾 才能作反 如此類推 講緊:自由天 0天 2天 6天 10 12 16 才可以作反
(若不適日子作出作反 口頭警告 第2次有=踢 第3次= ban)
- 改模組 (首警告 第2= 踢 第3次=ban)
- 若有做simon 請勿兩個人同時開麥克風
- 爆咪

獄卒 守則
- 9kill / 亂射因令到囚犯扣血 (admin眼看為主才會ban 怎樣處理由admin處理) 當然玩家可以投訴 admin
- 每場必須運用場內設施 ( 叫T答問題 / 玩呀sir話 遊戲 請少玩)
- 當9kill時候 不小心 請自動自己說s0rry / 給自由日 你9kill那位囚犯 (假若沒有給/說對不起 將會admin處理 {對像9kill那位)
- 請勿給槍自己朋友囚犯
- 單挑時請勿阻礙囚犯/獄卒(隊友) 單挑
- 爆咪
- 改模組
- 若有做simon 請勿兩個人同時開麥克風

假若以上守則不能遵守 本人會加守則
回復

只可以講,你唔夠大團爭人
再者現時人流,唔好講樂古,根本冇人得閒
回復 支持 反對

只可以講,你唔夠大團爭人
再者現時人流,唔好講樂古,根本冇人得閒
芥辣washabi 發表於 7-9-2011 23:40

依d野真係話唔埋既 ...由天聽命吧
回復 支持 反對

回復 1# 笨人乂牙樂

9點左右am  -  1點左右 pm番緊學~"~
回復 支持 反對

返學8:15 am至3:45 pm 點入去
果真「壞」舊
回復 支持 反對

回復 1# 笨人乂牙樂

開遲小小啦=,=
回復 支持 反對

其實依段時間9點左右am  -  1點左右 am

唔好意思..傻左xd am同pm ./..混亂左

係開放時間 - 關服時間
所以我有意 適當選擇時間
現在還未開 各插件還在需要加入 及 測試 各插件 正常能否進行  
以免開了伺服器 而致 有失誤情況
回復 支持 反對

回復 7# 笨人乂牙樂

w0w開12小時有多 a_a 支持^________________________^
回復 支持 反對

樓主d 時間觀念真係.....=.=
回復 支持 反對

9 - 1
值得一博
人流最重要
回復 支持 反對