打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] shiver 退出前vs ringo( 應該係佢地最後既一場)

應該無咩人睇過,我呢排睇番d old save 搵番
我所知既最後一場黎,不過如果有其他我都唔清楚24 ask ringo
都幾精彩咪upload 支持下rk>o<

已記錄遊戲 - 18-四月-2011 07`56`06.rar

264.81 KB, 下載次數: 849

回復

完美快播了整個save...從ringo既角度睇shiver玩馬弓好神!
由城堡打到後帝王...馬打馬弓到垃圾兵大戰...
但ringo一早已立心打垃圾兵...仲有兩金仲冇採
卒之比sh拎埋...

我諗主要ringo輸輕騎! ringo唔重用輕騎,反而重用戰茅+戟兵
整個save都未升匈牙利輕騎gag111111
不過ringo個勢除左城初至中之外都比sh按著打...
高手對決!sh遺作果然精彩!
回復 支持 反對

回復 2# mishaki

imo lose 送馬果到, 之後後帝都無咩邊個夠shiver打,半個map比佢一個高地堡拿左
回復 支持 反對

好精彩
我諗ringo唔重用輕騎係因為shiver周圍都散佈了幾隻戟兵
要亂到shiver就要很高的控兵能力, 而且輕騎要太多肉
整個save雙方都沒升匈牙利輕騎好正常, 1v1邊有多餘金, 500肉600金只為多15hp不太值

而城末到shiver帝真的送了不少馬, 那堆馬可以守住中間個高地位
定係無意識要霸左個高地位呢
不過我相信就算個高地位比ringo蓋了堡, 打後帝shiver亦有能力win
回復 支持 反對

一針見血吧
shiver 不是人,是畜牲
回復 支持 反對

wdd的imp skill在shiver面前只是肉肉...
回復 支持 反對