打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 隨機髮型 - 分享 (更新男角髮型一個)

手癢癢走去買左兩個隨機玩…

玩左兩個出現啦!!!!!!!!!!!!隱藏髮型(?

注意:部分專家髮型會移至隨機髮型…(應該係XD)

-------------------------女角區-----------------------------------------

名稱:【銀霧髮型】

銀色頭髮幾好睇-//w//-我喜歡XD

唔知有無人開到其他呢@@"(好奇~
--------------------------------------------------------------------
然後附上失敗品…。

草莓捲捲毛。

名稱:【粉紅仙子】

舊髮型…現在已列為隨機髮型。
-------------------------------------------------------------------------
然後岩岩試多個.開到個靚既
名稱:【乖乖女】

---------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------男角區---------------------------------------
名稱:水精靈

舊髮型…現在已列為隨機髮型。

zz阿影zz提供。
----------------------------------------------------------------------------

歡迎大家分享其他隱藏(?)髮型~

如要分享請提供髮型名稱,可在美容店看到名稱~謝謝合作~
回復

手癢癢走去買左兩個隨機玩…

玩左兩個出現啦!!!!!!!!!!!!隱藏髮型(?

銀色頭髮幾好睇-//w//-我喜歡XD

...
花澤貓 發表於 23-5-2012 13:16

好令wor~~
回復 支持 反對

wa it is so beautiful, i want it
回復 支持 反對

up左一個~~~~~~~~-w-
回復 支持 反對

果個男角係水精靈...唔係新頭黎架...
回復 支持 反對

果個男角係水精靈...唔係新頭黎架...
Sapphire* 發表於 24-5-2012 20:42

開男角睇左一次~

美容店無呢個頭-0-.可能都調左去隱藏髮型個邊

多謝提醒XD
回復 支持 反對

其實我抽左好多次 不過太樣哀
回復 支持 反對

應該每個髮型影張相嘛XDDDDDDD
回復 支持 反對