打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] [原創機評] 再生高達 (簡介,心得,以及對SD小小既見解)

雖然唔太喜歡睇字海, 不過為左愛機就睇哂佢=_=
好想快D係HKF入手=_________________=
回復 支持 反對

好多字海.....  但係唔錯
回復 支持 反對

雖然唔太喜歡睇字海, 不過為左愛機就睇哂佢=_=
好想快D係HKF入手=_________________= ...
a603bt 發表於 18-6-2012 19:21

我諗出完倒A就會出嫁喇==
回復 支持 反對

本人都很同意你的,打拳機係一流,有時仲會諗強過NWS,可惜既係見到00Q就係咁先.....這部完全不夠打,...(新手用除外) 加上再生唔多血,防又不算太高,很快就被他殺了- -
回復 支持 反對

本人都很同意你的,打拳機係一流,有時仲會諗強過NWS,可惜既係見到00Q就係咁先.....這部完全不夠打,...(新手 ...
angle222 發表於 18-6-2012 20:11

下..我新手我係FD AC 到用過一次...00Q 基本上...打再生唔到......我用左再生一次之前2武下下中...   R (我唔識用飛彈)1武都OK... 同隻00Q 打00Q 得招量化之前打得入再生(要識用)之外 D武都OK...            
  我係唔係好9唔搭8呢A_A:lol
回復 支持 反對

e部野難合但系好用,e家得朝早玩得但朝早無人玩升機好痛苦
回復 支持 反對

很不錯..因為你分隔線下面寫既野..你擁有正確既遊戲態度
即使你遇到更恐怖的隊友.....希望你都可以KEEP到
我都有你既想法..但有時D恐怖既隊員令我崩潰..
回復 支持 反對

回復 55# 60973709

邊有這個可能性- -對手都是新手? 根本不可能唔夠打- - 00Q沖上去打又好,只用槍都好....根本夠打,加埋量子化- - 唔洗講啦
回復 支持 反對

REborn 其實係咪得佢屈到 00r
回復 支持 反對

很不錯..因為你分隔線下面寫既野..你擁有正確既遊戲態度
即使你遇到更恐怖的隊友.....希望你都可以KEEP到
...
dreamer599 發表於 18-6-2012 20:39

山不轉水轉,水不轉我轉
真係遇到大不了換場
其實有時有D場都會好高質素
不過始終樹大有枯枝,總有一兩個害群之馬係度搞搞震
所以打機呢家野真係睇玩家有冇品
個個有品自然有良好環境
回復 支持 反對