查看: 8550|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 最新燕子快捷飛船法

已出1080p

簡介 如上圖  飛到第一隻船 河中間 比隊長 上坐騎 根據路線直行 詳細睇片

關於燕子副本卡錢嘟嘟           ps王=錢嘟嘟  我喜歡這樣叫- -..

燕子第二環可以以卡王的形式而唔洗打18波小怪.這次親自錄了視頻解說一下,由於時間倉促加上本人的網線十分垃圾 ,爲了加快上存速度視頻就比較模糊.見諒見諒..!!

上面影片中 留意0:46的時候 有一個小怪被錢嘟嘟引走了  這時候 你要使用你的方琺把那隻小怪從新引到卡怪的位置不然卡王就會失敗    最好的是使用失明技能  因為這樣小怪才會把攻擊目標變為開怪引怪的那位玩家

小怪被錢嘟嘟引走了  注意注意  必須把小怪從新引到卡怪的地方

帶住隊友飛到第二環的船附近,我是雙開的,所以一人就足夠卡NPc,

首先到錢嘟嘟前面放個定海,跟住對話開始放怪,記住在錢嘟嘟未攻擊之前切勿再次左擊與錢嘟嘟對話(錢嘟嘟在原地再次對話會卡著不動,這樣卡王便會失敗)主要是引第一波的小怪攻擊自己,並且要確定錢嘟嘟亦攻擊小怪,之後就把錢嘟嘟引到視頻中所見船位前的岸邊,待錢嘟嘟跟隨小怪到視頻中天龍角色所在的位置,左擊再次對話卡錢嘟嘟.這裡推薦卡錢嘟嘟的那位玩家連續左擊滑鼠卡錢嘟嘟.清光第一波小怪以後便可以把其餘隊友拉到地道口前,切記到地道的路途緊貼岸邊走.因為中間有很多第二波第三波的小怪在巡邏,出竅也一樣貼著岸邊走.最好的引怪門派是少林,因為強力吸怪,排除錢嘟嘟攻擊第一波小怪把小怪引走 令卡錢失敗           第十八波小怪一出 即可進入地道刺殺慕容複    有部份玩家即使到了6900怪 一樣可以刷燕子 三場下來卡王的方式絕對不會過7000怪  沒收包包!

前幾日大小縹都爆了7節  逍遙子的朋友有興趣試試的 在我招7燕的時候進組體驗一下 (*^__^*) 嘻嘻……

轉帖上次發的卡怪帖子

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

卡住左之後有咩好既地方 :lol 唔係好明..
回復 支持 反對

回復 2# deep40714978

奶媽奶爸唔洗補血   低配置嘅組別唔洗補血    5燕為例      試過組人打呢幾波都打到殘哂血        高配置可以無視事該教學 唔洗驚半經
回復 支持 反對

好似好勁
回復 支持 反對

好有難度
回復 支持 反對

回復  deep40714978

奶媽奶爸唔洗補血   低配置嘅組別唔洗補血    5燕為例      試過組人打呢幾波都 ...
心隨風去 發表於 10-7-2012 09:36

即使低配置組別可以減低二環既傷害
但係既然二環打幾波都死死下既
真係有足夠既能力勝任尾王?
呢個方法國服有好多人用
但係我覺得對於高/低石既組別作用都不大
回復 支持 反對

回復 6# 乞丐兒

沒興趣的就不要看唄  反正我沒神馬損失的
回復 支持 反對

你咁樣引 咪要雙開刷燕= =
回復 支持 反對

回復 8# 0o路人甲o0

需要你的隊友 相熟的朋友 配合幫助 推廣開去 人人都識米方便0.0
回復 支持 反對

push
回復 支持 反對