打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 十大門派深入剖析--------第二期(明教,丐幫,少林)

回復 38# ∼香B∼

無問題。
呢件事我會處理,若然你真係比人屈,我會還你清白。
回復 支持 反對

小弟玩明教 都認同但本人上2體1身會更好 另小弟覺得明教大交雖然唔勁 但秒ec是一流 一拉一打怒15刀 ...
天使心 發表於 31-7-2012 09:36 PM

我始終唔喜歡將潛能點分散..因為潛能本身果200幾屬性並唔係最重要,,最重要既係潛能對修煉既加成...始終單一種潛能點法..先可以獲得最直接,最明顯既修煉效果..如果將潛能分散 我就會覺得變左兩頭唔到岸,,血量唔會比全身有好大優勢,,但身法又唔及全身咁靚

我都無話明教完全無作用..我都認同明教既打怒同烽火實用性真係比較大..但烽火始終冷卻偏長..係烽火冷卻期間明教就好尷尬咁唔知做咩好...
至於你講秒EC..其實並唔現實..因為兩隊打交,,ec都會處於兩隊末端,,即使明教可以拉..頂多都係拉到人地隊伍既最前面,,而唔可以拉到己方隊伍入面
回復  ∼香B∼

無問題。
呢件事我會處理,若然你真係比人屈,我會還你清白。 ...
浪跡天涯002 發表於 31-7-2012 09:37 PM

真係好鬼火,,兩篇野都打左個幾鐘,,呢到加埋第一篇成6600幾字 你估真係唔攰架?
btw...我兩篇分析係控制字數方面都幾犀利- - 咁岩都係3300幾字...
回復 支持 反對

回復  mandyteo

請於48小時內交出你認為的原創link。若然屬實,我會刪去原創評分並嚴懲樓主。

否則 ...
浪跡天涯002 發表於 31-7-2012 21:35

覺得你好霸氣
回復 支持 反對

回復 43# 天使心

無計,始終板主身份做正經野要認真小小

回復 42# ∼香B∼

Sor,突然亂入打亂左你地良好討論。

但都請於48小時後通知我,我驚刷得太多符無左回事
回復 支持 反對

我始終唔喜歡將潛能點分散..因為潛能並唔係最重要,,最重要既係潛能對修煉既加成...始終單一種潛能點法..先 ...
∼香B∼ 發表於 31-7-2012 21:46

咁就要睇下明教是攻定守 守比較有用 同埋鋒火cd時間但長 但明教cd技較快 若5石人打人7-8千 出技可以打到1m到 所以小弟覺得明教打交不是講到無鋒火同打怒就好似唔大作用-_-
回復 支持 反對

回復  天使心

無計,始終板主身份做正經野要認真小小

回復  ∼香B∼

Sor,突然亂入打亂左 ...
浪跡天涯002 發表於 31-7-2012 21:49

太帥了 我偶像
回復 支持 反對

咁就要睇下明教是攻定守 守比較有用 同埋鋒火cd時間但長 但明教cd技較快 若5石人打人7-8千 出技可以打到1 ...
天使心 發表於 31-7-2012 10:01 PM

我知道明教,天山,慕容呢d門派攻擊係高..但我所講既重點係..除少林以外既近攻..都難以越過果條"楚河漢界" 即使比你過到去..你打到幾多下??我諗大概放完斗轉,火燒,水淹,炎龍就已經無左一半血甚至已經地府..比起其他企定定就可以射得開心既遠攻門派..近攻輸蝕既地方就係呢到...我從來無講過明教等近攻"完全無用" 我只係覺得佢地係群戰中作用唔及遠攻咁大,,近攻往往都係做炮灰既份...
回復 支持 反對

期待天龍
回復 支持 反對

算啦,都慣..D人唔抵得咪惡意中傷我...不如賭下..如果佢拎得出link,,要我點都得...拎唔出既,請當面同我道歉 ...
∼香B∼ 發表於 31-7-2012 21:28

國服一篇野講1個門派都唔止1樓..
回復 支持 反對

國服一篇野講1個門派都唔止1樓..
莫菁兒 發表於 1-8-2012 01:08 AM

我今次寫呢個系列用左書面語寫,,其實只係想你地睇得舒服d..口語寫咁長篇,你地會睇得好辛苦,,而且口語我d標點都係亂來- -廢事整到咁亂先用書面語,,結果就比人話抄國服 sosad

一係咁囉...你地有咩疑惑想我講下既咪係到留言...我試下針對性咁樣去寫咁就唔會再話我抄文啦
回復 支持 反對