打印 上一主題 下一主題
收起左側

[更新] 全新 Legend 喪屍伺服器(24小時長期開SERVER)(Steam/Non-Steam)

全新 Legend 喪屍伺服器 (24小時長期開SERVER)(Steam/Non-Steam)

210.6.193.126:27030

我地經過長時間的修改, 重新開放比各位玩家

1. 伺服器內有各種任務
可供玩家完成去獲取獎勵...
2. 另外更設有商店....提供多種槍械及可以進行交易...

3. 除左商店, 伺服器更提供交易系統給玩家進行交易...
4. 伺服器設有每日登入獎勵, 比一D不足等級的玩家都可以享受樂趣...
5. 伺服器內設有轉生系統, 轉生成功可以得到不同能力
6. 多種喪屍模式, 不再局限在Nemesis G-monster/ Left 4 Dead...
7. 伺服器定期推出一些優惠比玩家, 例如: 雙經日....
8. 除左可以組成團隊殺敵外, 組成團隊後在特定距離攻擊力會提升..
9. 玩家大家可以隨時知道自己槍械有多少等級...唔洗成日估估下..

除左以上之外....更新不能盡錄..

相信大家玩開喪屍伺服器, 永遠高等級都係比較屈機, 而令到一D岩岩開始玩的玩家覺得非常不公平, 但係大家入過呢個SERVER之後, 一定無呢個問題, 經過我地咁耐的修改, 我地會盡可全力去提供一個公平的遊戲平台, 相信大家玩過之後一定唔會失望...當然我地都會吸收意見, 努力咁一直更新下去..

*****希望大家多多支持啦*****

210.6.193.126:27030

回復

設有大量原創系統 包你玩到唔捨得訓!有咩系統? 商店系統 , 任務系統 , 簽到系統 ,組隊系統 , 能力點系統 , 轉生系統 , ..下面逐一介紹

====================================================================================

能力點系統:
升LV有咩用???升LV就係為左抵抗喪屍的攻擊, 我地提供大量能力點比玩家升級, 大家可以跟自己喜歡黎升級, 唔會再因為唔夠LV解唔到某一D能力...

====================================================================================

商店系統:
打唔到重設卡? 打極都冇轉生書? d槍玩到悶哂? 唔怕!
本服設有商店系統,令遊戲自由度大增

商店系統:
擁有大量貨品!!職業卡/職業書/經驗之卡/寶石之包(含有所有寶石)/各種武器

物品系統:
成日都冇位放物品?本服提供三頁物品存入空間 唔怕再冇位!

新的任務系統:
殺屍殺到悶?
本服原創任務系統 大大增加遊戲趣味性!
有10多種任務可給玩家完成,每當玩家完成後,也會獲得一定$$$和EXP

簽到系統:
擔心唔夠$$$用?
唔洗怕! 除左做任務 本服仲有簽到系統 送經送kp!!
只要玩家進入場內
系統就會自動進行簽到
每一日都可以簽到一次
簽到會獲得$25  和2500EXP

組隊系統:
相信大家都知道, 團結先有力量, 打喪屍又點可以唔團結呢?只要玩家有60級以上就可以創造自己的隊伍。當組員擊殺喪屍後。該組組員都會拿到經驗。

轉生系統:
升到爆LV唔知做咩好?我地原創的轉生系統, 隨時可以得到一D人地無的物品

回復 支持 反對

好玩但冇人-.-
回復 支持 反對