打印 上一主題 下一主題
收起左側

Oo先進oO槍械升級伺服器 用心搞活動 送hkd真錢獎金

大家好 本伺服器跟槍戰場只有多出槍械升級的分別  但我們都會花最大努力打造到最好

先介紹一下伺服器的槍械升級系統

每種武器級數分開

每升一級能夠増加1%的傷害力 殺死4個人就能升一級  總共有999級

我們設有註冊系統 防止別人用你的帳號  入場只要跟指示做就可

我們會定期搞活動送hkd獎金(記得加MSN同我講)

最新活動內容
1月5號之前能夠升到999級  即送50元hkd獎金(基本上呢個活動你努力玩 一定可以拎到)
3月5號之前能夠保持第1名即送100hkd獎金(總有一個第一名 睇你努唔努力)
5月之前保持日日上線2小時上 不能掛機  即送50hkd獎金(要影低時間MSN比我睇,日日上線就得)
不限時間 只要每把槍都能夠升到999級 即送500元hkd獎金(要做到只係時間上問題)

24小時開放
固定ip:14.198.224.147:27016

場主msn:heihei12319@hotmail.com

希望大家支持 搞活動就是希望大家支持

場主自己打的槍械升級心得 先介紹最強果3把槍

AK47:前期300LV前真係好得人驚 1槍~2槍打死人 連殺幾個人真係冇難度
M4A1:前期300LV前唔係太勁 要2~3槍先打死人 升到一槍死之後屈到人走場都得
MP5:前中期絕對比人恰死 但升到一槍死之後 近距離玩哂 中距離都只係差M4少少

999級之後邊把槍咩距離最強

近距離絕對係MP5 中距離M4 長距離AK47
回復

獎金也太少了吧 haha
回復 支持 反對

獎金也太少了吧 haha
芥辣washabi 發表於 6-12-2012 23:06

多謝你回覆 但總好比其他伺服器不送吧
回復 支持 反對

場主自己打的槍械升級心得

AK47:前期300LV前真係好得人驚 1槍~2槍打死人 連殺幾個人真係冇難度
M4A1:前期300LV前唔係太勁 要2~3槍先打死人 成日比AK屈 但係升到一槍死之後就屈到人走場都得

ak103lv 黎發表感受:

比人話掛

1月5號之前能夠升到999級 即送50元hkd獎金

求其一把???
回復 支持 反對

ak103lv 黎發表感受:

比人話掛

求其一把???
芥辣washabi 發表於 7-12-2012 14:59

冇錯 1月5號果個活動係求其一把 但係不限時間果個係每把都要
回復 支持 反對

回覆第一回覆者

我改了不限時間的活動為送500HKD 希望大家能支持本SER
回復 支持 反對

回復 6# 先進

好少人玩...多d宣傳就好喇
回復 支持 反對

在多點地方宣傳會比較好吧....
最好能吸引steam的玩家

steam的統計...
Now 45,589         Peak today 50,779                   Game Counter-Strike

明明玩CS的人數在steam上是第二高 但......
回復 支持 反對