查看: 23948|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 【圖片錄】那歲月、這些人

"天羽飛度" 呢個名讓第2個人承接左已經超過一年...
今天翻翻天龍入面既截圖,,先發現原來自己5年天龍生涯,,自己一直在變...
仲記得我生日時在fb講既果句話

「每一年既生日,我都會覺得來緊呢一年既自己唔會再有咩改變
但係好可惜,事與願違,一年既時間,人既改變太多。
我驚訝人係少年之時成長既速度,更惶恐自己就快要告別曾經簡單既
日子」

無錯..我成長既舞台上..少不了天龍既參與..而我好希望可以係到,,同你地分享我係成長舞台上的點滴

抱歉啊..呢部電腦上面最舊的相就係呢張了...
果時係09年..我14歲,,一位寂寂無名既和平小天山...
反而無江湖既日子 淡泊名利,,先係最開心
果時每日都等刷反,刷小...認識左最好既兩個朋友"阿威哥哥",,"李斯斯"..佢地就好似我哥哥姐姐咁照顧我..
而有趣既係,,同我結婚既第1個女仔..咁岩就係阿威哥哥就親生女...緣份竟有咁奇妙
=========================================================
那歲月;;;

重樓小天羽

果陣時既血上限暗器價值連城...洗到一個血限暗..可以share比朋友加狀態  即使換暗器都唔會消失@@  
後尾被修改了

第1次華山第1..2-5名都是接近全5~_~..

嗯..萬惡的認證碼- -"""

換左102神後的造型...好紫- -

斯斯..一個好好好好既姐姐..娶老婆就要娶呢種!!!!

屬性一路上升...

果陣時既一個活動既bug...連119滿心法既天山都可以睇見佢隱..
簡直係天山噩夢!!

遠方的傳送口...似d咩呢~_~  我都唔知似咩..果陣應該係禁錯影低 扮晒野

人物都有高嗜血-0-?? 咩情況!!

色彩繽紛的雪羽

全體全身既分別...5544天山

玩左天龍咁多年...最"幸運"的幸運快活3!!!

最後最後的屬性了...還有我那傲人的包褢
==================================================
這些人;;;;
我係天龍就結過3次婚..3次都印象深刻...

第1次..當時小學雞邊識情情塔塔..最後點分開都唔記得lu- -"

唔知係邊到學返來..用桃花陣砌d字出來~_~..諗返都肉麻..haha

============================
第2次..冰清,,真係一個好傻好傻既女仔..太傻太天真..
不過冰清玩天山都一樣好叻!! 算係除左呂亙外玩校場咁犀利的女仔

南海心形島啊..唔知的就快d去了@@

好靚..昆山

===========================
第3次..最刻骨銘心..但卻唔想提的一段回憶

點都好..令我成長最多的係你..亦希望我呢個過客的職責已經做完
=====================================
有人話: 又話得3次既..呢條友乜水來...

天羽同小噯..兩隻人真係好鬼襯- -"
呢位人兄係我呢一生最好既紅顏知己..我地唔係戀人,,但彼此的關係比戀人來得更溫馨...
或者呢種就叫柏拉圖式的感情吧 haha...
======================================

打好呢篇野..又好似重新行過呢段成長既路程...少年能有那些歲月,同這些人充當點綴...無悔

評分

參與人數 3樂點 +40 Bravo! +3 收起 理由
蘭鈴 + 20 + 1 圖片分享!!
囧大俠 + 20 + 1 幾年來剪得2次頭
也碌都有 + 1 光輝歲月

查看全部評分

回復

天羽的五年成長歷程...感觸(少走彎路,就錯過了風景 anyway,感謝經歷)
回復 支持 反對

睇住呢d圖 就好似睇住一個人既成長咁....
回復 支持 反對

回憶是最美的~
回復 支持 反對

d圖提及左我個名兩次
哈哈..
回復 支持 反對

d圖提及左我個名兩次
哈哈..
eric520725 發表於 24-2-2013 17:09

你係....
回復 支持 反對

你粒重樓點黎
回復 支持 反對

你粒重樓點黎
643750774 發表於 24-2-2013 05:54 PM

天殺借比我用HAHA...不過用來刷一場縹ZA
回復 支持 反對

d圖提及左我個名兩次
哈哈..
eric520725 發表於 24-2-2013 05:09 PM

係wo- - 咁岩既
回復 支持 反對

好討厭你個包裹ge東西我到而家都係得4把sosad
回復 支持 反對