查看: 9842|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 一直都唔明點解唔可以入台服

每當深夜
港服得返幾個場可以玩
每次見台服都有幾個SER係爆緊人
個心都好酸
回復

其實以前都叫做有場可以玩下
而家真係唔知
話說有方法可以入台服
不過有風險我就唔試啦
回復 支持 反對

我昨日才經朋友介紹 , 下載了 海豚加速器v2.2.1.812官方版 。

我是在官方網站下載的 , 感覺比較安全可信 .海豚加速器官方網站>> http://www.kuaile-u.com/

進去後按360安全下載(免費) >> 進入新頁後按 " 太平洋下载站(推荐)" >> 之後到了新頁 , 這時基本上按 "电信下载" / "其它下载" 都沒問題 , 我兩個都試過 。

下載後就好像平常安裝就可以了 , 但一定要注意的是 , 在安裝過程中 , 佢會自動幫你選了甚麼..把360 , hao123 等等的綁架網站作為你的搜尋器 (本人中過hao123 的伏 -__- 很麻煩的 , 到現在都攪不走 ) 。
但只要自己解除選擇這些按鍵 , 就可以令它不會在安裝過程中自動幫你安裝埋呢d 危險麻煩野 。

安裝後基本上不用註冊,就可以馬上進事加速 , 去台灣ser了 。要加速的遊戲是 " 反恐精英OL(CSOL) "
雖不同香港的叫法 , 但其實是一樣的 。

找到 " 反恐精英OL(CSOL) " , 就" 啟動加速" , "啟動加速"後 , 會看到" 加速成功!!! " , 這時 , 不需按它的 "啟動遊戲" , 只要照平常你開CSO 這樣做就可以了 。 開了CSO後 , 就可順利進台灣玩了 ! ( 加速器並不是任何外掛程式 , 不需怕被人封 , 很多香港玩家也是這樣入台灣SER的 , 不同的只是相異我加速器 。)

祝你可順利進台灣玩 !! (的確比香港ser 多很多場 , 多好多野玩 !! 又多洗稱場,升屍場 , 十分正豆的 !)
回復 支持 反對

我昨日才經朋友介紹 , 下載了 海豚加速器v2.2.1.812官方版 。

我是在官方網站下載的 , 感覺比較安全可信 . ...
siulik11 發表於 28-8-2014 11:45

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4404486
有版主問過GM,已確認係外掛

(早前有台灣玩家亦問過並有類似答案)

風險自行評估吧
雖然我一直都有用,暫時無事
回復 支持 反對

用程式入得台灣預左要還嫁啦,除非你好運咪唔會比人封ac囉,不過香港外掛名單近排唔少比人封ac..
有堆友有神器都比封埋0.0
回復 支持 反對

可能因為遊戲公司要將唔同地區既玩家分開(並開設所屬server),先唔比香港玩家入台ser.不過入台ser既方法,大家都知(如vpn,某D網遊加速器),就睇你敢唔敢用.
回復 支持 反對

你自己係澳門人咪可以兩邊走囉,香台兩地~_~
回復 支持 反對

你自己係澳門人咪可以兩邊走囉,香台兩地~_~

澳門人港台兩邊走都幾正
回復 支持 反對

大陸都可以港台兩邊走
回復 支持 反對

LOL都一齊玩啦, CSO都應該可以港台一齊玩XD
回復 支持 反對