打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 【街場Delay】RX-0 Full Armor Unicorn Gundam Awakened Mode

前言:

6月2號拍既,當時Delay得好勁,再加上自己用唔慣無得逆R既機,打得超差。
R前主要中距離游擊,R後就食隱身衝去打人(但全身發光容易被發現)
浮游盾基本上係有人埋你身先會發揮到作用。
第三場同智天GNHW單挑,最後唔用3武滯空既話,食SP果個反而會係我...
過幾日升上特4之後考慮會重拍。

另外有人PM我點解次次拍片都唔Skip左個結算畫面。
其實我咁做係唔想有人話我「造數」所以我無Skip左個畫面,等佢自己郁。

影片約10分鐘,共3場。

強化部件:

BGM:
Unicorn/Gundam UC OST 1
6th Mob Unicorn Gundam/Gundam UC OST 4
回復

三粒浮游射咁快
出必又唔使等一秒以上
劈人又唔會滑走
咁都話delay...
真係強勁delay既人憎死你... ((笑

between打得唔錯 好清楚自己係戰場上做緊咩
回復 支持 反對

回復 2# freedom040542

第一場起飛腳踢低全刃式個到已經Delay左一陣,其實我應該補多拳落去。
仲有第二場開頭對射,3:02個到,我都唔知點解可以射穿牆中到對面。
照計都應該係Delay先中到佢...?
回復 支持 反對

改副官臣介面真係頂級享受
回復 支持 反對

回復 4# 工口仔

對於我黎講,改副官介面係最初既感覺。
當初入坑就係因為SD可以美化介面,改完又唔會點樣。
又唔會好似個班戰五渣咁改到對戰秒全場...
回復 支持 反對