打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [召喚]有玩diva既玩家 + 1個(幾無聊)既問題

回復 20# Torchic╳小火雞
算啦 都係唔鬼理佢地
無視就好了(?)

4月課題我玩上級玩到第8首就停
費事最後果首佢出左激唱 / 消失我就唔使玩
慳番黎玩番鋪普通既算數 (好聰明吧xd")

金龍 / 幸運係邊度?
不過星期5我都唔得閒
我諗住呢個禮拜6 / 日會去玩
但係都有可能會唔出lol...
要睇下我搞唔搞得惦d功課 / tests
回復 支持 反對

回復 22# Torchic╳小火雞
world is mine..
以當時黎講 我都唔係好得
(宜家好少少咁lor-.- 但係我都係冇玩慣)

wa 原來你講果2間係油麻地 (如果我冇睇錯)
好遠wor orz
回復 支持 反對

兩間都煙場(幸運嚴格黎講係佐敦 唔係油麻地
兩間都係3蚊

咁你一向去開邊度打 ...
Torchic╳小火雞 發表於 16-5-2012 09:37 PM

wa 原來仲有2間係3蚊
我去開天水圍間power city 一樣係3蚊
呢間我冇留意係唔係煙場..不過我入親去都冇聞到煙味
果度仲有1間機鋪有diva 不過我冇去過
去開一間就費事轉場 而且冇煙味先岩我
(冇diva既我都唔會入機鋪燒錢lol)
回復 支持 反對

回復 26# Torchic╳小火雞
wa 3部咁多
我果度都係得2部..
一到星期6 / 日就有機會要排隊玩sosad

估唔到有咁多地方都係3蚊鋪
btw 我之前買左$35張卡=.=
其實邊度會有$25 / $30張?
我見到呢個版好似有帖講過有咁平既卡...
好奇想知道下
回復 支持 反對

回復 28# Torchic╳小火雞
oh-.- $10都有
算啦...買1張可以用成世 我就由佢啦=.=

聽日你會去玩呀可?
應該會玩埋課題啦?
咁既話.. 可唔可以玩完之後話我知佢今次送咩面板@@
睇下岩唔岩用都好
回復 支持 反對

回復 30# Torchic╳小火雞
咦 乜原來有得預覽lol
嗯...都係一般
上級果個就好小小
但係我都係覺得色鉛筆好d lol

係呀 出左個咁既美化 (呃錢) 功能
多VP洗唔哂既...每次record都整1個都得
回復 支持 反對

回復 32# Torchic╳小火雞
所以我由上次開始就採用呢個賺VP策略(茶)
回復 支持 反對

回復 34# Torchic╳小火雞
嗯 幅圖幾靚
不過睇落去d字型有種奇怪既感覺-.-
唔知係唔係睇慣左玩果陣時果種字型
宜家睇覺得好似格格不入咁 orz

唔係好識睇日文
但我諗你賭per成功左? 恭喜哂:handshake
回復 支持 反對

回復 36# Torchic╳小火雞
如果透明水彩唔係有果2串野
我一早都玩左extreme sad

puzzle bpm 好慢
不過一唔小心就好容易因為太淘醉而miss左 (我自己認為)
見到有條片玩到cool率100% 順便放埋上黎
回復 支持 反對

回復 38# Torchic╳小火雞
呢3首我都冇玩開
玩過咁多首 我都冇乜點玩過咁慢既歌..
不過初戀結束時一開始果part的確係比較難出cool

咦 睇落去裏表lovers d畫質同平時果d唔同
呢種就叫NPR?

leia個節奏有d難捉
可能因為我之前都未聽過
去到後段果一大堆連音-_-"
有1次仲要係加快左幾粒音既速度 orz
8星都差唔多...
不過我諗捉到節奏之後 應該係7星左右
最主要係要搞後期果堆

link冇錯了

唔知幾時會出rolling girl呢