打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

支持一下
回復 支持 反對

可以收我嗎>"<?

我想去殺共濟會d人....
我成日俾佢地殺@_@

聽講你地團好勁架喎~~
回復 支持 反對

22# kevin0220 有時聽人講野唔好信盡先得架
回復 支持 反對

有人句句有骨-_- 萌萌豬>3<
回復 支持 反對

大家支持下,翼勢力一定要入,佢地團就好似..............赤壁警隊,乜叉都關佢地事,乜都要理,乜人都幫,一心建立聯合國和諧社會,比佢地幫過個團,仲唔快d行動? 咩行動? 咪就係快手散團拆結入佢地團囉,佢地周圍拉關係,周圍幫人,最終目的都係想拆散你地團架姐,等你地d人見佢地多人,見佢地勁,等d人自動自覺入晒佢團姐,e招咁高,你地唔好白廢佢地心機啦[[bao_37]]

綺萌 - 思覺失調,但受萬人景仰
空心 - 白痴無能,但受團友支持
回復 支持 反對

大家支持下,翼勢力一定要入,佢地團就好似..............赤壁警隊,乜叉都關佢地事,乜都要理,乜人都幫,一心建立聯合國和諧社會,比佢地幫過個團,仲唔快d行動? 咩行動? 咪就係快手散團拆結入佢地團囉,佢地周圍拉關係,周 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 09:47

你地班人口水之外仲識d咩????話人之前又唔諗下自己!!!唔通你地d行為又好好????

包皮仔 - 係無過錯,但放縱手下搞是非
智障b - 名衰人品衰,口水多過你杯茶
尿完火 - 未合ser未收ac前就扮啞,之後就扮哂大佬
天殺異型 - 口水多,又無品,典型電腦前扮型,現實中傻仔
乜q中意 - 聲大大,無貨賣的..典型扮大佬的口水佬
仲有好多共濟口水人..好難講哂
回復 支持 反對

請大家保持良好風氣討論,切勿引起罵戰
回復 支持 反對

起碼共濟唔會好似你地咁,成日扮好人,你話我地衰格咪衰格囉,NEVERMIND,玩三國GAME,梗係三國對立架啦,唔係玩黎做咩,你地D人洗完大頻又係度扮好人叫自己人唔好出聲,個都督婆娘仲好笑,自己無啦啦開千里嘈人,之後又話唔好嘈交返個頻比人,一陣又叫人講野有口德,轉頭自己D人媽媽都拎埋黎講,口口聲聲話朋友多,幫朋友,目的咪都係表現自己去吸晒人地團D人.自己檢討下啦.衰格咪衰格,咩事又要去扮好人.

版主呀版主,話明罵戰,梗係要有2人以上先可以做到,如果佢地咁好人,唔回應,就唔會有罵戰啦.係咪?
回復 支持 反對

大家都有出頻 大家咁話啦
唔好出完頻話自己唔係口水佬
有個自稱有果句講果句 就唔係口水佬?
回復 支持 反對

話錯人,刪左佢先~~~
回復 支持 反對