打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

點解呢個landscape講d野咁似尿完火平時講d野~~[[bao_26]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

本人已禁 會員 IAMSIUMAN  

若發現其他會員發生罵戰,以及侮辱成份,不排除禁言/禁訪處理。

請各位自重。
回復 支持 反對

呵呵,宜加共濟會就好似以前魔虫咁,勁團->衰人,廢團->好人,圍嘔=好人所為
chunkit_66 發表於 5-11-2009 16:50

唔好拎自己同虫仔比..謝謝.
天同地比...
你地個團真係好勁咩- -?
一團打一團..比人打到企哂城果個又唔知係邊個呢- -?
講明一團打一團..我地會叫其他團既人走.而你地呢- -
一句..佢又唔係我地叫黎...型.!!
回復 支持 反對

[[bao_40]]
唔好拎自己同虫仔比..謝謝.
天同地比...
你地個團真係好勁咩- -?
一團打一團..比人打到企哂城果個又唔知係邊個呢- -?
講明一團打一團..我地會叫其他團既人走.而你地呢- -
一句..佢又唔係我地叫黎...型.!! ...
kitlovekwai 發表於 8-11-2009 00:24

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔好笑大人個口啦,共濟會好廢架,不過你地點解個個星期都唔敢打個廢會,次次擺定擂台等你地,共濟投北面你地就一定投南面,個個星期打空地,咁ga團,仲要學人咁大口氣,今個星期你地又打唔打空地呢? 你可以講,你地投邊打邊關人咩事,我地都聽慣左架啦,你地怕輸又唔係今日GA事.

仲有喎,講到咁勁,禽晚隻靈山王,你地有冇人掂到隻王^^又唔好比藉口自己話有人用爪隱入去又或者轉線入左去掂到隻王喎[[bao_04]]
回復 支持 反對

[]

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔 ...
Landscape 發表於 9-11-2009 13:54

講起琴晚...當成班翼由2f入3f果時...我唔應該建議係2f守....
如果唔係..佢地唔會清到我地1/3人...
不過..佢地山長水遠行1f>2f再去3f先清到我地「咁多人」..
先辛辛苦苦咁掂到3f個「門口」...
真係要講一句:辛苦曬你地la...翼勢力^^
回復 支持 反對

[]

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔 ...
Landscape 發表於 9-11-2009 13:54

入人地post搞事好型@@?
唔好打機打上腦plz....係game你地都夠嘈傢啦,出左來仲要煩真係
回復 支持 反對

仲有聽講有d人唔肯過你地團你地就又兇人又反面話見一次殺一次?
e+都就來2010年啦,仲陳浩南年代咩[[onion_43]]

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
無名方士 -3 連POST

查看全部評分

回復 支持 反對

大家, 呢個POST 係 FOR 有心入黎既人
可以有一個途徑, 要搞事既唔該自己開貼
共濟會處事係點, 大家都好清楚
佢地手法係米好事就不評論

PS: 共濟既團友, 小弟有少許意見提供, 打機還打機, 虛擬世界的確可以為所慾為, 但請學識尊重別人
       唔好將一己私慾 或 快樂, 建立係他人痛苦身上
回復 支持 反對

翼勢力雖然唔係咩大團@@
但希望招收有心玩, 又喜歡蜀國既朋友一齊玩
如果因為一啲不知道是否事實既傳言@@
不防入黎親身體驗下@@
多D 人一齊玩@@ 開心D架︿︿

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對