打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

我話緊空x同命不wo <<其1係果團的=,=
回復 支持 反對

大家唔好咁啦 大家和和氣氣打下架算吧

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

你地班人口水之外仲識d咩????話人之前又唔諗下自己!!!唔通你地d行為又好好????

包皮仔 - 係無過錯,但放縱手下搞是非
智障b - 名衰人品衰,口水多過你杯茶
尿完火 - 未合ser未收ac前就扮啞,之後就扮哂大佬
天殺異型  ...
samsam1314 發表於 4-11-2009 11:25

好多形容字句,,吾知你諗左幾耐-o-!!!堅勁唷=3=!
回復 支持 反對

好多形容字句,,吾知你諗左幾耐-o-!!!堅勁唷=3=!
蹤影 發表於 4-11-2009 15:20

一般都係d小朋友,唔夠人講,頭腦又轉得唔夠快諗唔到點串人,咪幫人改花名
回復 支持 反對

大家唔好咁啦 大家和和氣氣打下架算吧
sin12321 發表於 4-11-2009 14:50

打交e家野就當然最好啦,不過人地打交前要點名架,冇返咁上下人,你都唔好旨意見到佢地......

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

得啦得啦,共濟會最勁,最好,最隻得,最少口水,最友善,最多勁人,咁得未?

大家快D加入共濟la[[onion_53]]
回復 支持 反對

其實打交係一件好平常既事,但係5知點解次次共濟打win交都要出頻口水,翼勢都有打win過共濟5止幾次,都係出過一兩次頻招人,e+仲話人地成日口水         服
回復 支持 反對

得啦得啦,共濟會最勁,最好,最隻得,最少口水,最友善,最多勁人,咁得未?

大家快D加入共濟la[[onion_53]]
ㄨ大愛ㄨ 發表於 4-11-2009 17:31

唔係喎,共濟一d都唔好人,唔同國就打,其他國叫幫手永遠say no.唔係點黎咁多仇人,我地唔洗靠周圍幫人去吸人,明冇
回復 支持 反對

其實打交係一件好平常既事,但係5知點解次次共濟打win交都要出頻口水,翼勢都有打win過共濟5止幾次,都係出過一兩次頻招人,e+仲話人地成日口水         服
calvin23d 發表於 4-11-2009 17:39

咪係囉,打交好平常,咁點解次次人少d都唔敢打? 仲有呀,幾時有人話共濟唔會有人出頻=.=? 你思覺失調? 講緊你地成日出完頻又話自己冇出大頻呀.

講到e到都夠了,記住呀,打交就打交,咪成日係度扮好人,玩game ja,你地以為選特守下下去扮好人博支持呀?
回復 支持 反對

咪係囉,打交好平常,咁點解次次人少d都唔敢打? 仲有呀,幾時有人話共濟唔會有人出頻=.=? 你思覺失調? 講緊你地成日出完頻又話自己冇出大頻呀.

講到e到都夠了,記住呀,打交就打交,咪成日係度扮好人,玩game ja,你地以 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 17:56

睇黎..你應該都係共濟既會員...
回復 支持 反對