打印 上一主題 下一主題
收起左側

Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU

2.你似乎都未知到咩叫Reason: Process lost.,Yahoo!,Google幫到你

3.H ...
rat2 發表於 5-9-2010 19:53

"1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU"
原來FSB得C2Q / C2Q Xeon雙路 CPU先有
紅色:
所有Xeon/雙路 CPU都用FSB?

Reason: Process lost呢個意思你已經係上面答左,不過唔叫"half-life 引停"
唔好我講a,你講b,唔該

"3.HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?"
e個問題好昜答到,一樣,google幫到你

訓啦_ _
回復 支持 反對

回 #1 ,用#1類型CPU 較易到極限
回 #3 HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?
任何 HLDS 都用吾多過 2 線,(不論有否mute/noaff)

Reason: Process lost呢個意思你已經係上面答左,不過唔叫"half-life 引停"<-吾明
回復 支持 反對

已出 無需保證金第二次聯招試卷
回復 支持 反對

(01)STEAM 還是非 STEAM?
 是
(02)人在香港?
 是
(03)有冇Friend打CS?
  有

(01)一星期平圴玩CS 1.6幾耐?
30幾粒鍾
 (02)是否在學或在職?及學歷
中2
 (03)CS 1.6 內常用名字
 `nk.M
(04)有無咪?識吾識係CS1.6內用咪?
 有,用到
(05)識吾識係CS1.6內打中、英字?
 識
(06)識D乜話(例如 英文、普通話等)
 中文,英文
(07)有冇曾經使用外掛及而家有冇使用外掛?
 有.
(08)有冇做CS1.6 Admin經驗?
 呢個ser..
(09)而家有冇係其他CS1.6 Ser做Admin?
 冇
(10)聯絡方法?
STEAM FDLIST
 (01)外掛ga定義係乜?(例如非官方程式,CsMate)
 用非正當的程式.....顯示敵人位置,無後座力。利用game既bug。
(02)你會點認人地係吾係外掛?
 主要靠玩家舉報......之後m6查核。
(03)10 Ping 、 20 Ping 同 200 Ping 與彈道的關係?
ping越低=網絡延遲低 令彈道平穩 ping越高=網絡延遲..高 彈道會不穩定 有delay的情況出現..
 (04)有邊幾條指令可以影響彈道?有邊幾條指令可以影響入Ser速度?
 rate ;precache 0, fz_lazy_precache 1
(05)邊過係nHgServer 行政人員(Boss級)?
 小雲.....100$....輝
(06)你會吾會或係乜情況下用粗口及不良用語罵人?及常用粗口及不良用語清單?
 有時會.....嬲既時候......
(07)nHg所架ga Server 比其他 Server 有什麼優/缺點?(至少 50字)
 小admin睇場部分ser...彈道幾穩自創模式好玩。
(08)點用CS Admin權,(要回答至小包括Ban人,Kick人,投票,轉圖)
 有外掛即ban,挑釁admin kick 地圖沈悶轉圖
(09)自我介紹或為什麼要做nHgServer Admin(至少 100 字 及 最多 150 字)
 自己做左1年adm到....都係呢個ser 呢個ser大部分時間都好小adm睇場
入黎做幫手管理呢個大型伺服。
(10)一但自已犯錯/比人port,你會點做?(至少 50 字)
自己犯錯會第一時間post上fourm報告同道歉....
比人post要睇原因.....如果真係我唔岩...我會道歉...。
回復 支持 反對

(07)有冇曾經使用外掛及而家有冇使用外掛?<-而家仲有.=,=

Part3 太小字
回復 支持 反對

steam
(02)人在香港?
 係呀
  有

一星期= =?1日4~8粒鍾,自己計啦
中三仔
 tkd
 有,邊會唔識用= =.
 ya
 中英日國語
 mo~
  有
 係你ser做緊a0a
(10)聯絡方法?
steam,msn,手提
 外掛呀.?...自描.加速.影響玩家.影響ser進度等
 易啦!steam/玩家報串,m6睇,如果連續彈道轉移或連續幾場穿牆爆頭者
(03)10 Ping 、 20 Ping 同 200 Ping 與彈道的關係?
5~35ping之間,彈道較為順暢.而200ping既會做成delay(lag)同時會影響ser速度
 (04)有邊幾條指令可以影響彈道?有邊幾條指令可以影響入Ser速度?
 rate,fps_max,cl_minmode 1 ,fz_lazy_precache, etc.
 小雲,100,尻輝,喬狗掛(唔知喬狗係唔係)
(06)你會吾會或係乜情況下用粗口及不良用語罵人?及常用粗口及不良用語清單?
 maybe,當佢挑釁我果陣
(07)nHg所架ga Server 比其他 Server 有什麼優/缺點?(至少 50字)
 優點-fps較高,全港第一個急救ser
   缺點-有時會關ser
(08)點用CS Admin權,(要回答至小包括Ban人,Kick人,投票,轉圖)
 外掛ban,挑釁kick,投票(悶果陣出d醒目投票a_a)轉圖?玩家話轉果陣咪先出投票後出votemap囉.
(09)自我介紹或為什麼要做nHgServer Admin(至少 100 字 及 最多 150 字)
 唔尻打.你識我啦,我點解做admin你知啦,死仔小雲
(10)一但自已犯錯/比人port,你會點做?(至少 50 字)
  犯錯同你解釋,port就先睇下係咪自己錯
回復 支持 反對

NO-,-
(02)人在香港?
 是
  有

日日5粒以上-,-
中2
 s!u cHiCkEn___-
 冇-,-識-,-
 識
 中文-,-
 有
 有-.-
 有-,-
(10)聯絡方法?
    msn-.-
    震,,暴力 
 m6睇
5~35ping之間,彈道較為順暢.而200ping既會做成delay(lag)同時會影響ser進度(我抄tkd的;D)
 rate,fps_max.fz_lazt_precache 1,cl_minmode 1(又系抄tkd的;D)
 小雲,,100蚊
 會-,-比人屈果陣-,-
 優點系多server,,d野又好玩   缺點系吾一定個個岩玩
 ban外掛-,-,,vote轉場-,-串admin踢-.-
因為個好多ser so多元化,,,所以我想做-,-(我都吾知我打乜-.-)
我會講對吾住-,-
回復 支持 反對

又是外掛=.="
回復 支持 反對

ban on9仔囉.見到煩人咪ban囉,爆mic ban,唱歌/卡mic kick
回復 支持 反對

ban on9仔囉.見到煩人咪ban囉,爆mic ban,唱歌/卡mic kick
55635563 發表於 8-9-2010 19:55

??????????????
回復 支持 反對