打印 上一主題 下一主題
收起左側

Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

updata
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

01)STEAM  還是非 STEAM?
 是
(02)人在香港?
 是
(03)有冇Friend打CS?
  有

(01)一星期平圴玩CS 1.6幾耐?
30幾粒鍾
 (02)是否在學或在職?及學歷
中2
 (03)CS 1.6 內常用名字
 龍仔
(04)有無咪?識吾識係CS1.6內用咪?
 有,識
(05)識吾識係CS1.6內打中、英字?
  識
(06)識D乜話(例如 英文、普通話等)
 中文,英文,普通話
(07)有冇曾經使用外掛及而家有冇使用外掛?
 cso有cs1.6冇
(08)有冇做CS1.6 Admin經驗?
 有,nhgserver
(09)而家有冇係其他CS1.6 Ser做Admin?
 冇
(10)聯絡方法?
STEAM FD
 (01)外掛ga定義係乜?(例如非官方程式,CsMate)
 用非正當的程式.....顯示敵人位置,aimbot........。利用game既bug。
(02)你會點認人地係吾係外掛?
  慢慢觀察
(03)10 Ping 、 20 Ping 同 200 Ping 與彈道的關係?
ping越低=網絡延遲低 令彈道平穩 ping越高=網絡延遲..高 彈道會不穩定 有delay的情況出現..
 (04)有邊幾條指令可以影響彈道?有邊幾條指令可以影響入Ser速度?
 rate ;precache 0, fz_lazy_precache 1
(05)邊過係nHgServer 行政人員(Boss級)?
 小雲(rat);100$;輝
(06)你會吾會或係乜情況下用粗口及不良用語罵人?及常用粗口及不良用語清單?
  吾會
(07)nHg所架ga Server 比其他 Server 有什麼優/缺點?(至少 50字)
 彈道穩,自創模式好玩。
(08)點用CS Admin權,(要回答至小包括Ban人,Kick人,投票,轉圖)
 有外掛即ban or kick,help投票轉圖,小轉圖
(09)自我介紹或為什麼要做nHgServer Admin(至少 100 字 及 最多 150 字)
  呢個ser大部分時間都好小admin睇場入黎做幫手管理呢個大型伺服。
(10)一但自已犯錯/比人port,你會點做?(至少 50 字)
第一時間post上fourm報告同道歉....
比人post要睇原因.....如果真係我唔岩...我會道歉...。
回復 支持 反對

個ser係咪死左??? 琴日玩玩下死左ser 而家仲未得
回復 支持 反對

因連續受到多方同時DOS(DDOS),更改了IP
回復 支持 反對

update
回復 支持 反對

向小雲提出意見
可唔可以開多1個ser叫賽跑伺服器?因為自從ToKyo汁左粒之後這類型server就落後了
希望可以開多1個,可以比多我1個印象好的伺服器
回復 支持 反對

稍後追加
回復 支持 反對

更新左..................
回復 支持 反對

點解我係你地個FORUM開左POST要求解封  你地唔做野既?我send埋短消息比你地啦wo
回復 支持 反對