打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

水被抽GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
回復 支持 反對

ringo 上個月撩我去又話果度鐵鬥又話識公安
好彩冇跟佢去
回復 支持 反對

肉手
回復 支持 反對

井底之蛙,咁叫神手?笑死人,冇用投車,又冇用吉吉,牆又唔起,鹿又唔引,救命呀隻game 出咗十幾年了,唔該你地睇下人地外國高手點玩啦   www.voobly.com <--- 去呢個網download人地神手save 睇啦成班 29
回復 支持 反對

井底之蛙,咁叫神手?笑死人,冇用投車,又冇用吉吉,牆又唔起,鹿又唔引,救命呀隻game 出咗十幾年了,唔該你地睇 ...
victor36 發表於 18-10-2012 16:26

閣下見識真廣博
回復 支持 反對

井底之蛙,咁叫神手?笑死人,冇用投車,又冇用吉吉,牆又唔起,鹿又唔引,救命呀隻game 出咗十幾年了,唔該你地睇 ...
victor36 發表於 18-10-2012 16:26

沒有用投車 吉吉 蓋城牆 推鹿等就是29??
你的看法太膚淺了  有些高手就是不喜歡用投車打弓 吉吉打馬
也不喜歡蓋城牆限制了自己和敵方的攻擊位  畢竟這個不是甚麼比賽
而且這個是綠亞城快的記錄檔  你拿不限打法的voobly來比較干嘛
回復 支持 反對

因為真正的高手都在那裹,輝輝都係得1900分左右,最多只能說是中高手,有這積分的起碼也過千人,就算係香港都大把人打到2k 啦,不過你地唔識啫,更可況外國D神手呢
回復 支持 反對

首先, 我沒自認自己係神手.
其次,不限打法同城快打法 性質不相同. 唔可以相提並論. 如果閣下打過. 應該知道控兵方法.打法都係同城快好大差異. 而且1.0C同1,0都有些少唔同
       而1.0城快既壓堡/推堡更加屈.
然後. 輝不限實力 我估19-21K左右(不太清楚)..據我所知 係HK 唔多人上到2K ..
再者, 如果單憑推6,圍"長",黎判斷一個人勁唔勁.我就覺得不太對.
        我本人較少打不限,因為我打過不限到17+左右沒打了 平心而論,我不限實力要上18+ 應該唔得,好似仲欠缺D 封快SENSE
另外,睇SAVE睇人勁唔勁,至少要睇3樣野,
       1.SENSE. 假如佢咁打.你會點打.? 假如佢出3BA馬弓,你會點樣守?WALL+BK守+地利環境幫守?THEN BOOM 馬爆?定係打2BL衝軍事+1TC 鬥爆? 人地如果僧爆 +兵壓你堡你會點打? 你堡守搶帝/ 散發展.湧兵偷爆人BASE ?   
        本人覺得打城快最重要係SENSE. 你SENSE好可以彌補控力
       2.控制力, 控力係封快城快既基礎吧. 要加強控力.HOTKEY 熟記 睇SAVE 可以望到D 高手控力其實都好驚人
       3.打法..團戰最上手係中間BOOM 一陣20分起BB 22分出大馬爆  出夠馬搶帝 .但呢類打法對一D衝擊性打法 有好大機會會輸,例如TW 夾人式前弓+馬爆22分爆你同盟BASE. 你最後=GG
最後,提醒大家AOC 只是一個遊戲.不是遊戲玩你,是你玩遊戲.對嗎?
回復 支持 反對

首先, 我沒自認自己係神手.
其次,不限打法同城快打法 性質不相同. 唔可以相提並論. 如果閣下打過. 應該知道 ...
jaxis 發表於 19-10-2012 15:21

盟主太有霸氣吧...

個人只想講..如果對手玩3BA, 你可唔可以玩2BL 唔WALL, 重要嬴先!?
回復 支持 反對

你知唔知咩叫城快呀~
你用封快打法打城快有用?
你覺得你自己係高手?
hk仲有大把你眼中既所謂既肉手可以sm你
回復 支持 反對