打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

如果夠膽就來兵堡同我1打1
睇你地都唔夠膽架喇
回復 支持 反對

回復 81# royman135

時間?ip?
回復 支持 反對

真心期待你回歸AOC界 : )
Rlckageha 發表於 5-11-2012 12:00

KYO城快起家都比佢吹到果陣有18+  佢講果個時代起碼十幾年前  KYO應該毛都未生齊
回復 支持 反對

KYO城快起家都比佢吹到果陣有18+  佢講果個時代起碼十幾年前  KYO應該毛都未生齊 ...
伍大少 發表於 5-11-2012 11:34

11~唔好踢爆ok?
回復 支持 反對

如果夠膽就來兵堡同我1打1
睇你地都唔夠膽架喇
royman135 發表於 5-11-2012 14:41

你用條,我用拜:lol:
回復 支持 反對

我玩個年代係好早期,我由aoe1 開始打你地話有幾早...以前真係有個 KYO 17-1800+肉中手,講中文,我估係後尾個kyo 吧...講下題外話,我有一個老友叫 hoho88 仲打緊aoe1,佢控制力仲驚人
,係voobly topest 3 rating ,係香港人,佢控制力一定勁過而家viper,(i have look his record in voobly),十幾年前我叫佢轉打aoc佢唔肯真係香港嘅損失,另外本人係不限岩岩玩返一星期,竟然仲見到D外国老名ID,仲有平心而論,而家D人比以前進步咗,以前1850+分約而家1700+
回復 支持 反對

唔記得補充由aoe1,ror,aok,aoc,aom,aoe3 等係aoe1 最玩控制力的
回復 支持 反對

真係話你 o n9, 驚你嬲, 一味吹吹吹, 我諗kyo十幾年前電腦都未識開阿, 仲有我想講我覺得e隻game唔係單單靠控制力就可以贏哂lor, 睇黎你十幾年前d 2k+應該幾弱下
回復 支持 反對

回復 86# hk_horse

嘩 WIN VIPER
你不如叫佢轉去sc2 啦,真心覺得佢有才華有天份, 叫佢去同韓仔打sc2 ok?

你都on99 夠viper 打 11
回復 支持 反對

咁咪當我講那個KYO 唔係後期你地D人話勁那個KYO囉,以前咁多香港人玩,同名有咪咁出奇,係你地D人淨係識什么KYO我先憑記憶記得有呢個ID講出嚟,你有係早期zone 玩過先講啦细路,連我之前講嘅老手gigi team,liveson,apo cx 阿 King 個D都唔識,呢D全部係始祖,老手冇可能唔識,我地aok 打到2k 跟住aoc 先出仲未有1.0c,都仲未講aoe1,你話有幾耐,仲有我講我老友只係講佢個人控制力,你玩過aoe1 和其他糸列先好評論,連我都服佢嘅控制力,可能因為本身佢係鋼琴教師,隻手太敏銳, aoe1 主要玩控兵,經濟次要,但aoc 掉番轉,經濟基楚好為主要,打法為次要,控兵為三要
回復 支持 反對