打印 上一主題 下一主題
收起左側

o,o.........(加左畫?)

咁樣問會有幾大個?
入大學前選科都會問哩類問題吧?
Anyway, 我自己再搵下。

公主係會自私,不過自私唔等於公主喎!
求其係 yahoo 或 google 個 map check 下就知啦!
真係好近 NY 下呢!應該兩個鐘頭倒車程就到吧?
可能一個係省 ,一個係市掛!
小妹妹既地理同美國人比可能有過之而無不及呢!
加州係美國既最西部既州份之一,係貼住太平洋的。
NY係美國既東岸,近大西洋。
時間係快過我哩邊3個鐘的。(我打哩篇文時係一點,小妹妹當前在線,4點重未訓?)
如果我駕車去NY既話,中途入油之外唔停,36個小時應該都有可能會到掛!
回復 支持 反對

冇..咁我諗你都會幾唔得閒xd

re.hyuuga
-.-個point係 我點會識到人咁大個呢?
我record..我都唔知呀..我成日上網同fd吹水佢地就覺得我亂識人-,-
但我又冇話同佢地出街個d咁-.-....
哦-.-..我細個會係咁..好自私囉唔 ...
Janelle`:3 發表於 11-12-2009 04:32

so bad原來你唔想見到我..
回復 支持 反對

re.hyuuga
哦-.-即係叫我扮係自己問..盡量啦囧
但問題係.如果係我問 我唔會問搵幾多錢囉明唔明-.-
我都有我既難處 雖則我想幫你..
-.-講真我黎到之後 都只係同呀嫂聯絡

哦.複雜~
咁又唔得...去Niagara Falls都要2hrs啦
雖則-,-....NF隔離就係美國囧.........
exactly囧...
=,=你唔洗講..我住左hk 10年都唔太清楚邊度打邊度
36個鐘-.-..........人都癲
我...又通頂畫畫-.-90% ko..
其餘係唔夠顏色筆畫....

re.傻佬
唔係丫囧 講下姐xp
回復 支持 反對

re.hyuuga

哦.複雜~
咁又唔得...去Niagara Falls都要2hr ...
Janelle`:3 發表於 11-12-2009 20:52

好失望(唉...
回復 支持 反對

re.hyuuga

哦.複雜~
咁又唔得...去Niagara Falls都要2hr ...
Janelle`:3 發表於 11-12-2009 20:52

要扮咁辛苦?總覺得好自然咁問就係。
有難處就唔好問了!免得煩。
同妳阿嫂相處得黎好事丫!

12歲前就話姐!12歲開始應該會同朋友哩到去,過到去,幾年黎都分唔清真係佩服、佩服!
搭地鐵係咪會睇唔明D路線同搭錯車?(笑)

36個鐘只係我估,arm arm 試過係 yahoo map 到check,佢寫要42個鐘(唔停車),真實唔停車既話,應該要48個鐘吧!

90% OK,唔係KO吧?
KO就另一樣野了!
都就放假,頂多陣啦!
回復 支持 反對

re.hyuuga
嗯..試下吧
呀嫂好好人的-_- 比較了解我

我係hk-.-呀媽唔比我出街...
如果唔係就過黎加拿大..佢都唔會比我同d fd出街
個陣14歲囉囧..出過一排都算識搭地鐵西鐵- -
初初地鐵係唔識分邊邊係對頭車=.=囧
但巴士都係-.-...囧 好難 唔知邊個站落得

-.-..咁得人驚..不如搭飛機啦....

是但啦= = 但我覺得90% ko都講得通咖-[]-..
=.=..仲有成個禮拜..放假? 又有n多功課囉
回復 支持 反對

女性會清楚女性既思考方式吧!

幾嚴咁喎!
不過有樣好,少左好多機會學壞。
睇親港聞,我可完全唔明白點解時下 D 十幾廿歲出頭既「口靚」仔「口靚」妹個腦咩構造。
有種8、9歲人仔思想已經有13、4歲,不過到廿歲出頭時,思想居然會重係13、4歲,甚至倒退。

有埋路線圖都咁牙煙?
巴士既話,唔識既問下人囉!特別係司機叔叔。

飛機要轉機既話,妳咪好易"奶"野?
一個禮拜都唔係"就"係乜?
回復 支持 反對

maybe ;p
55-.-....e+鬆左好多啦...定時打番home就ok
係既- -不過唔出街我都會上網嘛囧
-.-希望我唔會退化啦xddd
如果睇路線圖我唔會=.=
但要好似呀媽咁-.- 1望就知搭邊邊就唔得
係-.-巴士叔叔好好人
的確-.-我未試過一個人搭...未來既暑假可能會(?)
1個禮拜都好漫長咖啦...

開新post 新a3a
回復 支持 反對

maybe ;p
55-.-....e+鬆左好多啦...定時打番home就ok
係既- -不過唔出街我都會上網嘛囧
-.-希望我唔會退化啦xddd
如果睇路線圖我唔會=.=
但要好似呀媽咁-.- 1望就知搭邊邊就唔得
係-.-巴士叔叔好好人
的確-.-我未試過一個人搭...未來既暑假可能會(?)
1個禮拜都好漫長咖啦...

開新post先a3a
回復 支持 反對

路過~
樓主繪畫強大ww
回復 支持 反對