查看: 10112|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

o,o.........(加左畫?)

一番學就勁多畫要畫..討厭-,-
我下年唔鬼take啦\[]/..!

岩岩先畫完-_- (e+ 4am orz)
我d排線好差啊t_t 想排靚d 但又冇耐性-,-

下面既-.-都係功課黎..全部都係趕貨咁趕..有心機但都好求其-_-v

--------------------------------------------------------------------------------------------------

watercolor._. .. i love it<3`

照住畫-.-..好實啊d色..唔好~而且又1達達-_-

加左背景-_-畫得好爽XDDDDD
其實本來想畫d可樂噴出黎..但唔知點表達可樂囧
結果亂畫一通..但好鍾意個感覺>__<

我是個茶壺..肥又矮呀=,=.......

要拎去燒再上色=..=
好核凸既作品=.=但佢塊面可是比我磨到好光滑的說

Topic: Look at yourself in a spoon. Draw the distorted image. Pay close attention to value and line.

右邊張相係我是但搵 跟住用ps整大個鼻 睇落似對住隻spoon?

個咀同個人中=.=...我完全放棄..畫極都係太長啦個人中應該係個頭大左少少-,-...sad
個咀又勁似舊牛角包/柑....好想喊囧

今個禮拜開watercolor-_-
今日就做練習-_-..唔知咩monoprint(?)

但因為d黑色油未乾我就上水彩/.\搞到好核凸

呢幅-,-...真係攞命     20x40吋=,=~
咁大個女都未試過畫咁大幅-_-..

原圖囧` 我黎囧` 個陣病緊 凍到搵張被嬲住自己囧`
為左唔畫個樣-.-填黑左佢扮鬼a_a

ps.個背景我唔畫..只係掃左陰影-_-

剪剪貼貼既野-_-..我也不太好囧

右邊個3個model我速寫畫咖囧..左2係用ps整過再print出黎

通頂畫-_-my bed
但睇落去好怪因為仲未夠多details-.-但放棄啦囧 個陣得番1粒鐘訓教定好似冇-,-

呢幅係我唯一一幅係得閒畫-,-..用ps整過 sharp晒

好好地都留個cm`比意見啦-/\-v  雖則我之後唔會改幅畫囧
但我下次畫畫會留意你地比既意見的-.....-

好-_-..訓教去 good nite~

zZzzzzzzzzzzzzz.

評分

參與人數 1樂點 +16 收起 理由
[H]真.天龍神 + 16

查看全部評分

回復

係樂古到可以畀到好建議妳既人,係好耐之前就就消失得七七八八,想係到得到好意見,怕且都幾難了!
回復 支持 反對

係樂古到可以畀到好建議妳既人,係好耐之前就就消失得七七八八,想係到得到好意見,怕且都幾難了!
hyuuga 發表於 27-11-2009 14:45
的確xd`但我只係玩樂古囧! 而且都冇點on啦e+都
之前我都黎過(起碼1-2年前)`識左個師傅=.=~xd
回復 支持 反對

小姐妳唔似係香港到讀,
不過邊到讀都好,
祝妳學業有成。
回復 支持 反對

點解...你又知既)[](? thx.
回復 支持 反對

終於肯上水了?
估計氧氣桶也用得差不多了?

最後一張還真的漂亮啊

一開始的...我不說話了

你在香港時間17:00去睡覺, 你想別人怎樣想?
回復 支持 反對

上面講中一半。
最先令我覺得唔係係香港既,係我唔覺香港有邊間學校會咁注重 art 哩方面既科目。
回復 支持 反對

人算不如天算
腦力有限, 算是猜錯了...

可惜

樓主又潛水
回復 支持 反對

無錯,中唔哂姐!
回復 支持 反對

re.奇
我又上番水啦
我係兩棲鼠ok? xd
咁都要靠1靠 真靠-,-
一開始個張.你係我xg都比左cm啦囧
=.=...下..哦..我唔知呀都冇睇hk時間

re.hyuuga
的確xd 但我學校都唔太注重
我今個sem take左4科: pe eng sci art
跟住日日都係上 pe eng sci art咁解=,=
所以畫到好多畫唔同hk-.-1個禮拜先一堂孖堂-_-
回復 支持 反對