打印 上一主題 下一主題
收起左側

o,o.........(加左畫?)

路過~
樓主繪畫強大ww
、、RaY仔) 發表於 18-12-2009 20:12
絕對不是
我個人覺得..只要有 時間+心機=好畫
回復 支持 反對

第一張 可口可樂 比例差d ...同埋反光位+暗位GE調子要注意下...

第二張 我未玩過唔清楚

第三張 個鼻條線可以唔比 用明暗調子托返出來 加上眼無左反光位 唔夠明顯同唔夠深色

第四張 不予置評

第五張 一樣都係明暗調子問題...

第六張 人體比例果d可以去參考 fashion designer畫果d草圖 唔夠人體比例修長 排版有待進步 立體空間有待改進

第七張 不予置評

第八張 整體幾好 不過無線條粗幼 有,但係好少  裙同左右手就....不予置評

潛水太耐 e個版終於換左個乜6a傻仔版主...
樓主 如果你去u<wants 設計界 果度post會有好多designer比到意見你 我都係其中一份子...

順便宣傳下第一次我拍我剪ge mv 用dc影像素差左d
http://www.youtube.com/watch?v=DHYtidJeyGM
回復 支持 反對

1`我反而在意做唔到d反光位-,-
2`得閒玩下啦-v-好玩啊
3`我知呀.但佢個個位係暗左+隔離光左囧 成條線咁
4`-.-
5`嗯.我覺得自己畫d野光暗唔夠強=.=.畫得太soft
6`呢d全部都係速寫-.-都係唔太掌握點畫比例.應該話冇時間比我掌握囉囧
7`-_-why?
8`即係點線條粗幼法-0-

ic._. 但我都唔係成日上黎既.每日都去n多forum會想死

個人唔太鍾意睇mv 鍾意聽歌算-_-
我覺得個mv怪怪的-,-..
1`搞乜成日咁近鏡影大頭?
2`我覺得個男既行得又怪又唔太自然=.=
3`如果係係夜晚街邊行. 跟住有好多人同車飛過-.- 但佢又慢慢行囧 我覺得仲有feel
4`個鏡頭狂震咁囧...

不過我都唔太識呢d野
要做我上面既野應該很難吧囧?
同埋我冇聽過首歌 冇睇過歌詞 所以可能會比錯意見囧
回復 支持 反對

竟然可以畫到倒帽咁.口.'..
依D明係天生有咁高天份既人先畫到.3.'
回復 支持 反對

才不是囉-,-a
只係因為我由細到大都鍾意畫畫同有學
當你熱愛一樣野 你就會想做到最好
回復 支持 反對

woo....好正 勁! 
加油 
點解當初我讀va會讀到成堆屎咁 ==”
回復 支持 反對

-_-我另外有學畫畫嘛之前
回復 支持 反對