樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]

參加遊戲自創角色自貼+參加終極獎勵

It is Me ;)

我是一名公測的玩家 2008年在討論區看到了這個公告......
2008最受矚目的射擊遊戲CS Online 即將上市!!!
當時我還是一名小小的宅男 ,

看到了所有新的Online Game也不會放過!

還記得第一次玩的是 Dust2 ,

當時我從未接觸過
[射擊遊戲] ,
死了十次有多還未殺過一個玩家

我是有善心還是弱呢?
那時真的想刪掉游戲!

12/9/2008 更新了![殭屍模式]!(惡靈降世)!
還記得雪地生存手持 M249 , 雙手槍 也是皇道!
現在那些SKUILL系例都比不及當時的樂趣
一名小小的中一生就迷上了Counter-Strike Online

玩着玩着朋友越來越多 ,

開始
接觸 Mix / Match

就開
始對[一般模式]有興趣

越戰
越勇 , 發揮出強硬的槍法

在街場殺個片用不留!

街場中也遇到不小外掛使用者

Mix片:

團內更大量推出活動 :

我也和不小高手較量過,
也從中獲得不小技巧,

使我的知識更加豐富,

在團內認識了不小朋友

喜怒哀樂也經歷不小

一起打街場 洗勳章 打殭屍 ,,,,,

隨着時間一分一秒地過去
一個一個地離開Counter-Strike Online這個遊戲

使我也沒什麼起勁 , 留在這了

風光的時侯不再了 ,

過去了便過去 做人要向前看 ,
我也要為我的前途想想了 ,

買點數花得太多錢了 ,

希望你也是;)不要太沈迷遊戲 .

快啲係下面發表你嘅意見啦><"

大把獎品等緊你!

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 內容唔錯

查看全部評分

回復 支持 反對

`叮叮_ 商1  玩左3年幾  始終都係咁廢._.
最近好多朋友退左巨  希望你地返黎一齊吹水啦

評分

commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

第一次玩係出大嘴獵蜥既時候,
果陣我只係一個用XM8打屍既小新手...
玩左一個星期就冇玩(唔想做炮灰?..)
點知過左一排,玩番,就中意左呢個game,
計番我已經玩左一年到
最後希望CSO2上市失敗

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我係SD叫thomas好,
因為我英文名叫thomas,
改名果陣想打thomas仔但係打錯左...

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我cso名叫xLiBRaI傀儡
玩左都有1-2年,開頭覺得幾好玩
但係玩耐左,發覺好多野唔係咁簡單
例如掛,小學x問題等等
雖然會令我玩少左
但我會keep住上

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

明顯係廢柴一個...叫q高達之達人p
冇人識,歡迎入game殺我
多多指教

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ID由來:
成日見D人玩到好炆,所以就改左E個名.
意思=何必這麼認真

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我在Elsword(艾爾之光)裡叫o波板糖o
全因我的女朋友 我不懂她是喜歡吃還是喜歡存起來
總是愛叫我送波板糖給她 我只知道她每次收到我的波板糖都很高興
沒有什麼特別意思啦搞不懂她16歲還喜歡波板糖 不過我知道的是
我們在一起之前我就一直給她送波板糖 波板糖也就是她的摯愛 直到如今...我已成為她的波板糖

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

本身中意打籃球,岩岩又睇完零秒出手
係重玩巨商果陣,就諗起呢個名
咁岩個男主角名幾正,就拎左黎用
而家仲有個號叫白河莉子(上矢條女)
我個人玩幾個AC,都係四個字既名比較中意
而家又係四個字~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對