打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [原創捉捉] 惡靈古堡 外傳 之 惡靈重現(二十一) 釋出 !

原帖由 汪滔滔 於 28-7-2007 23:26 發表
入正題 ... 大家覺得如果玩惡靈可以玩隨機文明好唔好呢 @@?
隨機文明 + 隨機劇情 ... 11 ... 可能有得諗 ...

如果有時間有心機既話
整到唔同文明有唔同效果都唔錯

不過有排搞

題外話,汪滔滔係三個人都一個人,想知好耐-.-因為市集果度有三條友

回復

" 如果有時間有心機既話
   整到唔同文明有唔同效果都唔錯

不過有排搞

題外話,汪滔滔係三個人都一個人,想知好耐-.-因為市集果度有三條友 "

相對係手頭上果個大 project ...
都唔算有排攪 ge = ="
加上整就唔算咩大不了 ,
最大問題係要諗到加 d 咩 ,
其實某 d 常用 ge 文明可能唔使攪 ,
要攪果 d 係條 , 中 , 西 . etc ...
總之係冇咩特別果 d 文明 =_="

11 ... " 汪滔滔 " 係 汪滔 + 汪瀝 + 汪淶 ge 縮寫 a_a

" 搞左啦..
   8p波斯升精銳大笨象
   日本升精銳日武
   維京有精狂
   塞爾特d沖車自動升重裝
   拜占庭個堡會加到十萬血(老吹) "

29小皮成日係度放流料 ... 24 ...
回復

原帖由 汪滔滔 於 29-7-2007 17:50 發表
相對係手頭上果個大 project ...
都唔算有排攪 ge = ="
加上整就唔算咩大不了 ,
最大問題係要諗到加 d 咩 ,
其實某 d 常用 ge 文明可能唔使攪 ,
要攪果 d 係條 , 中 , 西 . etc ...
總之係冇咩特別果 d 文明 =_="

病毒變種:G病毒進化成大皮毒
病毒自我分裂:G病毒不斷分裂出小小皮病毒
汪滔滔出產製造病毒預防針:增加血量N倍
重量病毒劑:強化小皮病毒能力值

我這些建議是否很有建設性;P
回復

" 病毒變種:G病毒進化成大皮毒
   病毒自我分裂:G病毒不斷分裂出小小皮病毒
   汪滔滔出產製造病毒預防針:增加血量N倍
   重量病毒劑:強化小皮病毒能力值

我這些建議是否很有建設性;P "

連死黑都陪小皮一齊癲 24

" 不錯嘛..

8p用不列就自動研發絕世好箭.羽箭.強力護.化學等.
   8p用條頓我諗可以加所有箭塔5~20攻左右~
   8p用西班牙就比佢出超強火炮戰船封住個海~

p.s其實可以係生化研究所入面整出18種特殊兵.. 然後因應其威力set好複制數量,攻血.
   然後用到相應文明就再增強 a_a"
   咁樣蒙古就爽/.\ "

睇黎你打機打到傻左了 a_a"
咁攪法 1-6p 仲使玩 ?
回復

回復 #80 汪滔滔 的帖子

那p1-6自動研發所有black smith & university科技@@
fair enough

一係一開始每人一個破壞者可以食kills =3=
回復

爽ar= =
" 都唔知點整停個抽獎機= =
   d馬唔停 "

總之係四塊毛毯上面都放求其一隻士兵就得 ...
有咩問題可以再問 ^^"

i cant= =
回復

其實整個8p隱劇會加長個時間都唔錯wo
回復

原帖由 可憐的小皮旦 於 30-7-2007 12:26 發表
梗係唔錯啦..
比架眼鏡蛇車玩足十分鐘 唔錯

係囉係囉
不如整到啟動隱劇既方法就係del架眼鏡蛇車啦
回復

抽獎個度要修改下
1係就唔好有抽裝
回復

" 那p1-6自動研發所有black smith & university科技@@
   fair enough

一係一開始每人一個破壞者可以食kills =3= "

乜 1-6p 唔係咩都升曬架咩 = =?
一人一隻破壞者 ... 11 ... 好快 2 轉得 =v="
有得諗 , 有得諗 =3="

" 點解唔使玩??
   只要d能力值set好少少都得啦._." "

咁勁 ... 你 set 黎睇下 a_a+
set 到平衡 ge 話我從此唔再叫你小皮 ,
改口叫你大皮 =3=

" 爽ar= =
   " 都唔知點整停個抽獎機= =
      d馬唔停 "

總之係四塊毛毯上面都放求其一隻士兵就得 ...
   有咩問題可以再問 ^^"

i cant= = "

下 .... =.=?
有 4 塊紅色毛毯 ...
叫 4 隻士兵企上去就得 =0="
try again ^^

" 其實整個8p隱劇會加長個時間都唔錯wo "

&

" 梗係唔錯啦..
   比架眼鏡蛇車玩足十分鐘 唔錯 "

&

" 係囉係囉
   不如整到啟動隱劇既方法就係del架眼鏡蛇車啦 "

加長時間 ge 隱劇唔係 100% 唔可以整 ,
但如果要整 , 首先隻蛇車一定會唔見左 ,
其次 , 我唔會整到 d 重要 ge 隱劇咁容易啟動 ,
del 樣野就得 ... 未免兒戲左小小 ... ~"~
我會再考慮考慮 , 不過加 ge 機會唔大 a_a

" 抽獎個度要修改下
   1係就唔好有抽裝 "

=___________________="
要修改都要俾個原因 ( why )
再唔係都講要改 d 咩 ( what )
你兩樣都唔講 ... 我好難幫你架 wor /o\
不過如果你只係講緊 d 兵種 ge 能力不平衡 ,
我已經係之前 ge 帖講過下版會平衡好佢 ,
至於要出新版 , 如果剩係改 e 小小野 ,
我會好辛苦 , 所以我會改夠先出 ... ~"~
回復